Започнуваат Зимски игри 2020!

Спремни сте да ја започнеме зимската сезона на 2020 со стил?

Во таков случај сте добредојдени на следниот турнир во календарот - Зимските игри!

Вооружете се со чизми и опрема за скијање бидејќи зимската битка почнува!

Време е за тотална војна во снегот!

Видео

09-03-2020

Крај на Летните игри и почетокот на Светот на Легендите

Кој ги освои Летните игри и што да очекуваме од Светот на легендите?

08-24-2020

Преглед на седмица 3 на Летните игри

Големата Битка продолжува

08-10-2020

Преглед на Седмица 1 на Летните игри

Како тимовите влегоа во борба?

03-09-2020

Преглед на Седмица 4 на Зимските игри

Зимата сѐ уште е тука. Дали?

03-02-2020

Преглед на Седмица 3 на Зимски игри

Денес ќе има ексклузивно интервју во живо!